Sfaturi pentru un barbat casatorit. Cum poti evita un divort

In cazul in care casnicia ta este amenintata de un divort si doresti sa il eviti, urmeaza sfaturile pe care le vei gasi in acest articol si, foarte probabil, iti vei recastiga sotia.

1. Corecteaza greselile trecutului.
Sa corectezi greselile din trecut este esential pentru reconstruirea relatiei cu sotia pas cu pas. Trebuie sa fii onest si sa actionezi cu umilinta. Spune-i sotiei tale ca iti recunosti greselile, ca nu esti perfect si ca ai dori sa iti mai dea o sansa. Evident, nu se va arunca in bratele tale imediat, se va gandi un pic si, daca te iubeste, mai devreme sau mai tarziu te va ierta si nu-si va mai dori divortul.

2. Comunicarea permanenta
S-ar parea ca acest lucru este prea evident pentru a mai fi luat in calcul, insa in cele mai multe cupluri de oameni casatoriti, ambii soti isi neglijeaza partenerul pentru a avea grija de alte lucruri. Sa vorbesti frecvent cu sotia despre problemele aparute in casnicie si despre posibilele solutii la acestea este foarte important pentru o viata armonioasa in doi. Incearca sa initiezi activitati in care sa o incluzi si pe sotia ta: o poti invita la o cina in oras sau la o cafenea pentru o cafea, poti face rezervare la un cinematograf pentru a viziona impreuna un film bun s.a.m.d. Cel mai important lucru pentru o casnicie fericita este sa creezi o legatura puternica cu partenera de viata.

3. Schimba ceea ce nu e bun la tine
Pentru a-ti recuceri sotia ta trebuie sa fii dispus sa faci schimbari pozitive. Tu esti omul de care sotia ta s-a indragostit. Reinvie acele calitati pe care le admira sotia ta, pentru a revigora flacara care se stinge. Spunand sau facand ceva gresit o vei indeparta si mai mult. Tu esti singura persoana care o poate face sa se reintoarca la tine pentru a trai fericiti tot restul zilelor.