Level Up, lumea magică a gustului

Cu toții ne dorim o lume mai bună, pentru noi, cei dragi nouă și alte ființe. Ceea ce deosebește acest loc, este implicarea echipei pentru a realiza, practic, acest fapt. Level Up este unul dintre acele locuri minunate, unde oamenii și-au pus energia și resursele în comun pentru a realiza un ideal: Mâncare delicioasă, proaspătă, sustenabilă și produsă fără suferință! Primul și cel mai important aspect este calitatea desăvârșită din farfurie, o desfătare pentru papilele gustative ale celor ce vizitează Level Up. Rețetele revoluționare bazate pe plante aduc o experiență plină de savoare, păstrând totodată o abordare nutrițională formidabilă, sănătoasă și sustenabilă.

Dacă locuiești în București sau ești în vizită, este o necesitate și o tradiție să vizitezi Level Up! Povești excelente încep cu descoperirea acestui tărâm magic, situat în centrul capitalei. Clienții restaurantului Level Up au relatări pentru toată lumea, despre cum au gustat un burger fără carne, și nu au putut face diferența față de un burger obișnuit, cu deosebirea că Burgerii Level Up sunt mai savuroși, mai sățioși, mai plini de aromă, sau Pizza, Woooow, pizza a fost incredibil de bună, cum toată lumea deja știe cea mai bună VegPizza din România, poate chiar din lume. Povestea VegSarmalelor tradiționale, cu o aromă atât de puternică încât oamenii întreabă neîncrezători dacă nu cumva s-a pus carne în ele, a salatelor delicioase pentru cei ce țin la silueta lor… totul vorbește despre clipe de neuitat petrecute din dragoste pentru mâncare, din dragoste pentru detaliu, din dragoste pentru o zi de azi împlinită și o zi de mâine pe o planetă primitoare.

Level Up, se distinge din mulțimea de opțiuni din oraș, prin multe aspecte, de la conceptul puternic, filosofic până la detalii. Întâi, în bucătăria Level Up nu a fost gătit niciodată vreun produs de origine animală, totul este curat fizic și spiritual. Mâncarea este pregătită cu dragoste față de detaliu, și cu respect față de client. Un spațiu coerent de la idee la farfurie care radiază iubire față de oameni, animale și planetă.

Ceea ce impresionează este dăruirea oamenilor care au făcut posibil acest proiect, precum și calitatea vizitatorilor care calcă pragul acestui bistro cochet din centrul Bucureștiului. Omul sfințește locul, cum s-ar zice. Atmosfera veselă, prietenoasă, face ca deseori clienții să devină prieteni, și o seară în oraș la un restaurant să devină o experiență deosebită petrecută printre oameni dragi. Jocurile de societate, evenimentele, atmosfera care zumzăie de veselie și voie bună fac din Level Up o locație de top în peisajul general. Oamenii zăbovesc alături de familie și prieteni, într-o vibrație pozitivă care dă o aură de căldură locului.

O astfel de relatare nu ar fi completă dacă nu am menționa preocuparea pentru permanenta îmbunătățire care domină spiritul locului. Atenția pentru nevoile clientului, face ca feedback-ul să fie luat în serios, și de câte ori posibil sfaturile de la clienți și prieteni să ajute la dezvoltare și perfecționare. Un loc pornit cu pasiune și curaj… un loc care devine pe zi ce trece tot mai primitor și mai bun, mulțumită eforturilor comune ale echipei, clienților, prietenilor. Caracterul interactiv este clar un plus de neegalat. Locul este o oglindă a celor care au decis să pășească în el și să ajute cu un cuvânt bun, un sfat sau pur și simplu prin toleranță și gândire pozitivă. Level Up, o căutare ambițioasă spre perfecțiune și un strop de iubire, un loc unic.