Teatrul Elisabeta prezintă avanpremiera comediei “Aproape rude”

Joi, 28 septembrie, de la ora 21, Teatrul Elisabeta prezintă avanpremiera comediei “Aproape rude”, adaptare după piesa „Totul e relativ”, de Alan Ayckbourn în regia Ralucăi Ghervan, avându-i în distribuție pe Andreas Petrescu, Doina Teodoru, Costina Cheyrouze și Alexandru Prica.

Data și locul: Avanpremiera „Aproape rude” va avea loc joi, 28 septembrie, începând cu ora 21:00, la Teatrul Elisabeta, situat în Bulevardul Regina Elisabeta nr. 45.

Despre piesa „Aproape rude”: Această adaptare a piesei „Totul e relativ” de Alan Ayckbourn promite să ofere o combinație între situații comice și adevăruri umane, adesea cinice. Piesa explorează complexitățile relațiilor umane și ale triunghiului conjugal, într-un mod amuzant și intrigant.

Distribuția: Piesa îi are în distribuție pe Andreas Petrescu, Doina Teodoru, Costina Cheyrouze (Șeruz) și Alexandru Prica. Acești actori talentați vor da viață personajelor și vor contribui la crearea unei experiențe teatrale captivante.

Conceptul „Poftă de teatru”: Acest spectacol face parte din conceptul „Poftă de teatru,” care oferă publicului posibilitatea de a se bucura atât de comedie, cât și de preparatele delicioase ale Restaurantului Elisabeta, într-o atmosferă plină de veselie.

Bilete: Biletele pentru avanpremiera „Aproape rude” pot fi achiziționate de pe site-ul www.restaurantelisabeta.ro.

Teatrul Elisabeta are o istorie impresionantă și a devenit cunoscut pentru comediile sale de mare succes. Această avanpremieră promite să fie o experiență distractivă și provocatoare pentru publicul care dorește să se bucure de teatru de calitate și de un spectacol captivant.

Teatrul Elisabeta și-a obișnuit publicul cu noi premiere la început de stagiune. Și în acest an, luna septembrie vine cu noutăți pentru cei care doresc să-și petreacă timpul liber în clădirea istorică din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 45. Avanpremiera “Aproape rude” din sala restaurant a Teatrului Elisabeta, este cea mai jucată piesă a autorului Alan Ayckbourn și îi aduce pe aceeași scenă pe Andreas Petrescu, Doina Teodoru, Costina Cheyrouze (Șeruz) și Alexandru Prica. Spectacolul face parte din conceptul “Poftă de teatru”, în care publicul se poate bucura atât de comedie, cât și de preparatele Restaurantului Elisabeta.
O comedie bulevardieră veritabilă, “Aproape rude” îmbină situațiile comice cu adevăruri umane, adesea cinice. Triunghiul conjugal, pus într-o lumină nouă, scoate la iveală problemele cuplurilor implicate. Greg (Alexandru Prica) descoperă în dormitorul lui Ginny (Doina Teodoru) o pereche de papuci bărbătești care nu îi aparțin. Plecând de la această premisă, spectatorii vor asista la întâlnirea dintre Ginny, Greg și amantul femeii, pe care Ginny îl prezintă drept tatăl ei. Când în scenă intră și soția așa-zisului tată, lucrurile iau o întorsătură neașteptată pentru toți cei implicați.
Actrița Raluca Ghervan se află la cel de-al doilea spectacol în care semnează regia, după succesul comediei “Bona bună și nebună”. Spectatorii pot achiziționa bilete la avanpremiera “Aproape rude” de pe www.restaurantelisabeta.ro
Despre Teatrul Elisabeta
Având misiunea de a oferi spectatorilor divertisment de calitate, Teatrul Independent Elisabeta este cunoscut pentru comediile sale de mare succes. Cu un istoric de aproape 10 ani, teatrul se înscrie în topul preferințelor bucureștenilor pentru petrecerea timpului liber. Promovând tinerii artiști și aducând pe scenă nume cunoscute din teatru, film și televiziune, spectacolele din repertoriu sunt garanția unei seri reușite.