De ce sa incerci macar o data masajul oriental?

Masajul oriental nu inseamna doar erotism, nudism si sexualitate. Aceste lucruri se pot gasi si experimenta fara a avea o scoala de masaj oriental erotic. Acest tip de masaj este este una dintre formele de masaj prin care evadezi din cotidian, scapi de stres si iti imbunatatesti performantele sexuale, ajungand sa ai o viata intima de care sa fii satisfacut. Si daca te gandesti ca cei mai multi cred ca problemele pleaca din dormitor si tot acolo isi gasesc rezolvarea, concluzia ca o viata sexuala activa de care esti multumit este primul pas pentru a te elibera de tensiune, devine simpla.

Dar pentru a face aceasta schimbare, este necesar sa avem cateva minime cunostinte despre aceasta lume minunata a masajului, dupa care neaparat trebuie sa le punem in practica. Ince incet, experienta na va transforma in adevarati magicieni ai erosului.

Iata doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa ai curaj sa experimentezi beneficiile masajului oriental la salon sau la tine acasa!

Cunoasterea intima profunda. Tehnicile de masaj oriental sunt experiente complexe, foarte rafinate si plenare, prin care te cunosti mai bine si, in acelasi timp, iti cunosti mai intim partenerul. Totul tine de cat de bine puteti comunica prin intermediul atingerilor, prin contactul pielii, prin privire. Indiferent daca apelezi la secretele masajului tao, tantric sau thai, cel mai important element este increderea pe care o ai in partener si dorinta de a darui fara a astepta nimic in schimb.

Masajul oriental erotic induce o stare de placere mult mai profunda decat actul sexual in sine. Acest lucru se intampla tocmai pentru ca o astfel de experienta nu isi propune, in mod deliberat, obtinerea unei finalizari, ci obtinerea unei strari de bine.

Rezolvarea problemelor care afecteaza viata intima. Prin masaj oriental erotic repetat, viata intima are parte de o imbunatatire vizibila. Fiind folosit inaintea actelor sexuale, masajul tine loc de preludiu si ajuta la stari de placere intense. Mai mult, el contribuie la rezolvarea problemelor de ejaculare precoce, figiditate, blocaje la nivelul organelor sexuale, ajutand la restabilirea unui echilibru intim firesc.

Relaxarea totala.
Obiectivul final al masajului oriental este obtinerea unei stari de relaxare totala. La aceasta contribuie absolut toate elementele esentiale din timpul sedintei de masaj: cadrul intim, profesionalismul si talentul maseurului sau al maseuzei, folosirea de tehnici ajutatoare precum aromaterapia sau muzica ambientala, alternarea tehnicilor de masaj de relaxare, de presopunctura cu miscari senzuale. Toate acestea duc la relaxarea intregului corp, dar si la indepartarea gandurilor negative, la eliberarea de stres, la evadarea din cotidian.

Experimentarea.
Masajul oriental este o experienta complexa, pe care o traiesti la nivel fizic, la nivel mental si la nivel sexual. Fie ca mergi intr-un salon de masaj din Bucuresti, sau incerci tenhicile de masaj oriental la tine acasa, fiecare astfel de experienta de imbogateste cu stari noi vibrante, eliberatoare.

Acestea sunt doar cateva dintre argumentele pentru ar trebui sa-ti lasi corpul rasfatat intr-o sedinta de masaj oriental. Pentru o experienta ca la carte, nu ezita sa mergi intr-un salon profesionist, in care toata atentia este indreptata catre atingerea placerii maxime ca urmare a celor mai fine atingeri.

Masajul oriental nu este un mit!
Beneficiile lui sunt demonstrate din cele mai stravechi timpuri, iar tehnicile sale au fost permanent rafinate. Orientalii l-au folosit pentru a transforma energia sexuala in relaxare totala, tu de ce nu l-ai folosi pentru a descoperi acele atingeri delicate care te fac sa vibrezi?

Articol oferit de https://oriental-massage.ro/