Caro Emerald va canta in Bucuresti pe 28 februarie

Caro Emerald va canta in Bucuresti pe 28 februarie, de la ora 19:00, la Sala Palatului. Biletele pot fi gasite inca de anul trecut la preturi incepand de la 96 de lei si ajungand pana 276 de lei. Deja la unele categorii nu se mai pot gasi bilete.

Melodiile acesteia le auzim in fiecare an in diferite coloane sonore ale filmelor sau in reclame, fara a ne da seama cine canta acele piese. Mai mult, putini am banui ca Emerald este olandeza, nascuta si crescuta in Amsterdam. Are insa radacini in Caraibe. Mama ei este originara din Aruba, un teritoriu din Marea Caraibelor, ce a fost in trecut o colonie olandeza si a facut parte din Antilele Olandeze.

Imbina cu usurinta muzica pop cu jazzul. Un alt gen abordat este electro swing. Pe scurt, modul in care abordeaza Caro Emerald muzica a facut ca jazz-ul se revina in forta pe radio, chiar daca intr-o forma mai comerciala si cu o serie de influente. De asemenea, muzica de pe radio a inceput sa aiba aroma anilor 60-80, poate chiar a anilor `40, daca ne uitam la cum suna unele piese de pe primul album.

A debutat in 2009 cu piesa Back It Up, ajungand rapid pe radio. A urmat al doilea single cunoscut de toti romanii datorita reclamelor in care a aparut. E vorba de piesa A Night Like This. Cu ea a ajuns din nou in topuri, iar primul ei album, Deleted Scenes from the Cutting Room Floor, lansat in 2010, a ajuns sa se vanda in peste 1,5 milioane de exemplare.

Concertul de luna aceasta din Bucuresti este inclus in turneul de promovare al EP-ului Emerald Island lansat in luna martie a anului trecut. Acesta contine sase piese care au in total aproape 20 de minute. Ca atare, in concert Caro Emerald va canta si piese de pe primele doua albume.