Plecam impreuna Telelei prin U.S.A.

PRIME Romania continua seria celor mai cool evenimente si prezinta cea de-a opta editie Spring Masquerade – Telelei prin U.S.A.
In data de 7 martie, incepând cu ora 21:00, clubul Silver Church (Calea Plevnei, Nr. 61) va fi gazda unei super petreceri dedicate studentilor si nu numai. Tematica a fost aleasa cu grija, in asa fel incât participantii sa se distreze neincetat.

Cum participi la o noapte plina de distractie?
Participarea se va face pe baza unui bilet de 10 lei, platit la intrare.
Evenimentele marca Spring Masquerade au rolul de a marca venirea primaverii intr-o maniera aparte, astfel incât participantii sa fie mereu surprinsi de conceptul acestora si sa ramâna cu amintiri memorabile, asteptând cu nerabdare urmatoarea editie.
Party-ul de anul acesta se distinge de restul petrecerilor studentesti prin seria de activari mult asteptate. Cea mai importanta dintre aceasta este organizarea unui campionat de beer pong, specific petrecerilor americane. Asadar, decorul in stil american al petrecerii si muzica vor veni in intâmpinarea participantilor pentru a-i face sa se simta ca la un party dintr-un faimos club din America. Atmosfera de la petrecere va fi conturata si de surprizele si premiile pregatite. Printre premii se numara bilete gratuite la Kitsch Museum, vouchere de reducere la Escape Room ori dedicate magazinelor Vans si multe altele. De asemenea, in cadrul petrecerii se va organiza si o tombola cu premii speciale.

In acest an, Spring Masquerade va fi sustinut de sponsorii: Silver Church, TipoMedia, Vans, Kitsch Museum, Escape Room, Flash Tattoos, Ruvix, BROXO, American Experience, Converse, Vintage Photo Booth si de partenerii media: Advertising 4U, Going Out, Iubesc Studentia, PR wave, Stiri ONG, Pro Bucuresti, Live PR, Zelist Monitor, IQ Ads, IQool, Bucharest-Guide.ro, inOras.ro, vinsieu.ro, Re-start.ro.