Rapidauto.ro – noua Platforma web, dedicata pieselor auto!

Poate de multe ori ai incercat sa iti upgradezi autoturismul prin adaugarea sau modificarea componentelor mecanice, inlocuirea accesoriilor la interior sau la exterior, insa nu ai fost decis daca acestea ar fi compatibile.

Aceasta nu mai poate fi o problema deoarece echipa Best Auto Vest, cu o experienta de 17 ani in domeniul pieselor auto si accesoriilor, a lansat de curand cea mai noua platforma dedicate pieselor auto, elementelor pentru motor, accesoriilor moto sau auto.

Ce gasim nou la platforma Rapidauto?

Platforma din spatele magazinului online Rapid Auto are un filtru de cautare piese auto per model de masina actualizat astfel incat toate detaliile si compatibilitatile pieselor auto sunt foarte exacte.

Piese auto pentru marci ca : ➤ Mercedes-Benz ➤ Opel ➤ BMW ➤ Dacia, dar si altele pana la accesorii si piese auto VW.

Puteti cumpara si piese auto premium de la branduri foarte cunoscute ca BOSCH, BREMBO, MANN sau multi altii.

Toate produsele beneficiaza de garantia prevazuta de lege, aveti dreptul de retur astfel incat puteti comanda cu incredere.

Toate comenzile se expediaza cu firma de curierat rapid astfel incat ajung in cel mai scurt timp la client.

Consultantii RapidAuto ofera suport online sau telefonic de Luni pana Vineri intre 8:00-19:00 si la fiecare comanda se poate adauga seria de caroserie (sasiu) a masinii astfel incat toate comenzile sunt verificate de catre echipa RapidAuto pentru ca produsele comandate sa fie compatibile cu autoturismul.

Se poate alege rapid si usor modalitatea de plata dorita. Se poate plati ramburs la livrarea produselor, cu Ordin de Plata, prin Paypal, cu Cardul sau chiar in rate.

Rapidauto.ro este o platforma benefica, colacul tau de salvare pentru ca nu vei mai pierde timp si nu te vei mai stresa pentru a cauta piese auto, elemente componente motor, accesorii interior sau exterior, etc.

Platforma a fost lansata pentru utilizatorii din Romania, dar este disponibila si pentru comenzi internationale.

Aceasta platforma web folosește o interfata rapida si intuitiva, care se redimensioneaza in functie de dispozitivul folosit – mobile/desktop – bazat pe un concept propriu, care functioneaza 100% online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tableta, telefon cu IOS sau Android).

Orice ai nevoie pentru autoturismul tau acum gasesti foarte usor la doar un click distanta, achizionand rapid piese auto online. Nu trebuie sa mergi la un magazin fizic, stai confortabil in fotoliul de acasa si gasesti piese auto ieftine, economisind bani si timp. Acum poti testa noua platforma de piese auto RapidAuto.ro