Ovidiu Pescarasu preda un nou curs de initiere in Qigong

Anul 2019 incepe cu multe evenimente, de diverse tipuri. Pentru cei care indragesc lumea Orientului indepartat, aflati ca in luna ianuarie a acestui an va fi organizat un curs de Qigong pentru incepatori, sustinut de Ovidiu Pescarasu, profesor de Qigong si arte martiale.

Incepand cu perioada new-age, alaturi de yoga si reiki, qigong-ul si-a facut aparitia in lumea Occidentului. Mai putin promovat la inceput, datorita reticentei initiale a guvernelor chineze, qigong-ul a uimit, totusi, prin fluenta energiei transmise, care razbatea dincolo de tehnicile propriu zise.

In ultimii 3- de ani insa, chinezii au inteles ca aceasta perla a culturii lor reprezinta o modalitate extraordinara de a-si prezenta identitatea in lume, asa ca au inceput sa incurajeze si chiar sa sustina propovaduirea qigong in intreaga lume.

In Romania curentul qigong este destul de bine reprezentat, raportat la alte discipline energetice, existand cativa profesori seriosi si dedicati, care incearca sa duca mai departe aceasta arta energetica milenara.

Practicat frecvent si corect, qigong-ul poate vindeva o multime de afectiuni, poate regla respiratia, poate linisti mintea si poate dezvalui noi aspecte ale vietii.

Un curs pentru incepatori va fi sustinut in luna februarie a anului 2019. Cursurile scolii Gongong sunt anuntate pe site-ul oficial si pe pagina Facebook Qigong aferenta.