Piesele din dezmembrari auto in Bucuresti

Dezmembrarea de autoturisme se realizeaza de catre parcurile de dezmembrari in scopul obtinerii de piese auto second hand pentru ca apoi sa le comercializeze. Vanzarea de piese auto din dezmembrari s-a dezvoltat foarte mult in ultima vreme si parcurile de dezmembrari auto s-au extins peste tot in tara fiind prezente chiar si in Bucuresti. Afacerea cu dezmembrari auto este o afacere profitabila pentru ca romanii cumpara din ce in ce mai multe piese din dezmembrari pentru ca bugetul nu le permite repararea masinii cu piese auto noi iar piesele din dezmembrari sunt 100% originale iar daca sunt cumparate cu garantie sunt foarte bune. Piesele din dezmembrari auto Bucuresti sunt comercializate de parcurile de dezmembrari autorizate RAR cu garantie ,factura si posibilitatea de a returna piesa respectiva in cazul in care nu este buna.

Parcurile de dezmembrari sunt societati comerciale care isi desfasoara activitatea legal pe teritoriul Romaniei si comercializeaza piese auto in siguranta deoarece ei au mecanici angajati care dezmembreaza masinile si apoi verifica piesele inainte de a le comercializa. Parcurile de dezmembrari adus mainile pentru dezmembrat din tarile din vestul Europei si masinile unele sunt in perfecta stare de functionare iar altele sunt foarte putin lovite. Piesele din dezmembrari sunt comercializate in doua feluri :pe internet si direct de la vanzator care au punctul de desfacere direct in incinta parcului de dezmembrari.

Pe internet exsita site-uri care sunt specializate in vanzarea de piese auto din dezmembrari si prezentarea parcurilor de dezmembrari din toata Romania insa nu toate site-urile sunt bune si sigure. Un site sigur trebuie sa fie securizat iar linkul site-ului trebuie sa aibe forma https:// si sa fie de culoare verde. Un site bine facut este usor de folosit si vine cu foarte multe facilitati atat pentru cumparator cat si pentru cel care vinde. Un site pe care il recomandam iar cei care au cumparat de acolo il recomanda a fi de incredere se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro si este un site foarte bine facut iar cumparatorii au fost foarte multumiti. Este foarte simplu pentru ca poti cauta cu usurinta printre sutele de mii de anunturi postate de cei care comercializeaza piese auto din dezmembrari iar daca nu gasesti ceea ce cauti poti face o cerere de piesa iar aceasta ajunge instant la toate parcurile de dezmembrari prezente pe site iar acestia din urma va vor raspunde cu oferte de preturi si piese. Este foarte simplu sa te informezi inainte despre ceea ce cumperi pentru ca poti vizualiza poze si vdeo-uri cu piesele pe care vrei sa le cumperi si poti cere vanzatorului sa-ti trimita video cu piesa respectiva ceea ce este foarte bine pentru cumparator. Sa luam ca exemplu in care un anume cumparator vrea sa cumpere un motor din dezmembrari ,o piesa farte scumpa el poate sa cere vanzatorului video cu motorul in timp ce functioneaza pentru a se asigura ca totul functioneaza cum trebuie. Masinile celor care locuiesc in capitala sunt foarte solicitate pentru ca drmurile sunt mereu aglomerate si stam cateodata chiar si cateva ore in trafic de aceea foarte multi bucuresteni se plang de faptul ca masinile li se strica destul de des si au inceput sa cumpere din ce in ce mai multe piese din dezmembrari. Tu de ce nu ai alege astfel de piese ?