Opel a prezentat Astra Sports Tourer la Salonul Auto de la Frankfurt

Opel a prezentat in premiera noul model Astra Sport Tourer la Salonul Auto de la Frankfurt. Noul model dispune de un facelift interesant si cantareste cu aproximativ 200 de kilograme mai putin decat versiunea veche. Modelul Astra este foarte bine vandut in Europa, doar modelul Astra asigura producatorului Opel vanzari de 30%, ceea ce inseamna destul de mult. Principalele piete pe care Opel pariaza sunt Germania, Marea Britanie dar si Italia.

La prima impresie Astra Sports Tourer pare sa fie mai mare, dar are exact aceleasi dimensiuni ca versiunea anterioara, dar facelift-ul este foarte bine gandit si astfel ofera senzatia de masina mare. Spatiul interior este mai mare, confortul este ridicat si spatiul de incarcare este mai mare, acesta ajugand la un volum de 1.630 litri. Astra Sports Tourer vine cu motorizari de inalte standarde, acestea au cilinde cuprinse intre 1,0 litri si 1,6 litri, iar puterea este mare daca ne referim la ultima configuratie, intre 95 cai putere si 200 cai putere.

Noul model cantareste 1.263 kilograme. Masina vine echipata cu mai multe functii interesante printre care si conectivitatea unui smartphone la masina. Exista functii atat pentru rapiditate si usurinta de utilizare, aici putem aminti functia de deschidere a masinii fara a folosi cheia. Mai sunt functii interesante care functioneaza prin atingere, de exemplu functia de hayon care poate sa fie deschis fara a avea nevoie de cheie sau telecomanda, dar si inchiderea acestuia printr-o simpla miscre de lovire chiar sub bara de protectie a acestuia.

Asa cum suntem deja obisnuiti, Opel mereu ofera masini de familie potrivite, iar noul model Astra Sports Tourer se recomanda o masina sport, dar seamana mai mult cu o masina de familie. Cel mai interesant lucru la noua masina este functia care poate sa depisteze orice problema la masina, atat la partea tehnica cat si la cea electrica, intr-un interval de timp rapid. Asa ca, daca aveti probleme cu masina mergeti frumos la un service auto si mentionati problema.