Cinci pasi pentru a ne surprinde partenerul cu un masaj sexy

Daca vreti sa va surprindeti partenerul cu ceva placut sau vreti sa va intariti relatia de cuplu, incercati un masaj extrem de sexy si de intim. Faceti asta exact atunci cand acesta se asteapta cel mai putin si cand are starea necesara pentru a savura momentul. Asigurati-va mai intai ca atunci cand vine acasa nu trebuie sa munceasca pentru ceva anume, ce tine de serviciu. In caz contrar nu veti face decat sa inrautatiti situatia. Va fi fortat sa munceasca pentru a le face sefilor pe plac si in acelas timp se va simti vinovat ca nu intra in jocul vostru, pentru care ati depus un oarecare efort.

 

Primul pas pentru un moment reusit este sa pregatiti patul sau locul de masaj. Un loc ideal trebuie sa fie plat, nici prea moale si nici prea rigid. De asemenea trebuie sa fie extrem de stabil. Daca partenerul are simtul umorului, puteti incerca ceva mai instabil, dar nu foarte nesigur pentru ca poate disparea efectul pe care doriti sa il creati.

 

Al doilea pas e sa alegeti cu atentie uleiurile si cremele pe care le folositi. Nu va pot da un sfat pentru ca trebuie sa stiti exact ce prefera partenerul. Poate e alergic la vreun miros sau produs. Alegerea uleiurilor e probabil foarte grea. Nu va uitati prea mult la proprietati ci la cum se se simt pe piele si ce miros au. Ganditi-va si la mainile voastre. Nu e indicat sa gatiti cu ceapa inainte de masaj.

 

Al treilea pas este alegerea costumului in care veti face masajul. Acesta trebuie sa fie extrem de incitant. Urmatorul pas consta in alegerea melodiilor care se vor auzi in surdina. Acestea nu trebuie sa fie nici prea dinamice dar nici prea lente. Si aici tine de gusturi si nu pot fi date sfaturi.

 

Al cincilea pas este cel esential. Trebuie sa stim cum anume facem masajul. Evident ca nu trebuie sa acumulam prea multe cunostinte dar macar esentialul sa il stim. Aruncati-va ochii cinci minute peste tehnicile de masaj tantric erotic si apoi intrebati-va partenerul ce ii place si ce nu dar si ce si-ar dori. Probabil ca va fi suficient atat. Va fi multumit de dorinta de a-i satisface poftele, chiar daca masajul propriu-zis nu va fi cel mai profesionist.