Lucruri pe care un barbat le face doar pentru femeia iubita

Cu siguranta, barbatii nu isi arata sentimentele asa cum o fac femeile, insa sunt lucruri pe care le fac numai pentru femeia iubita. In cazul in care te intrebi daca el te iubeste cu adevarat sau nu, aceasta este o modalitate buna de a afla:

Un barbat care te iubeste, te asculta. Daca vreodata ai gandit ca uneori barbatii se comporta ca niste copii, nu ai gresit grav. Cei mai multi barbati nu se pot concentra pe nimic, cu exceptia cazului in care le pasa cu adevarat. Barbatul care te iubeste nu numai ca aude ce ii spui, ci acorda o atentie deosebita cuvintelor tale, va urma sfaturile pe care i le dai si va trata cu respect ceea ce ii spui.

Isi sacrifica propria fericire pentru tine. Acesta este unul dintre cele mai importante semne ca un barbat iubeste o femeie. Daca renunta la ceva ce ar dori sa faca pentru ca este necesar sa fie langa tine, nu numai ca te iubeste, dar te si respecta.
Lupta pentru dragostea ta. Cand un barbat este cu o femeie din orice motiv, altul decat acela ca o iubeste si are dorinta de a construi ceva durabil impreuna, nu va lupta pentru dragostea ei. Un barbat indragostit va muta cerul si pamantul pentru a nu-si pierde iubita.

Cand un barbat iubeste o femeie, tot ceea ce face ea devine o realizare proprie. Un barbat indragostit nu concureaza cu femeia pe care o iubeste, un barbat indragostit castiga cu femeia pe care o iubeste.

Te vede frumoasa, chiar si in zilele tale cele mai rele. Cand un barbat iubeste cu adevarat o femeie, o vede intotdeauna frumoasa.

Nu ii este frica sa iti arate ca ii este frica sa nu te piarda. Barbatilor nu le place sa fie vulnerabili, daca daca te iubeste, nu va avea probleme sa iti arate ca ii este teama sa nu te piarda.