Cele mai interesante boutique hoteluri din lume

Boutique hotelurile sunt acele hoteluri de marimi medii sau mici, in general cu pana la 100 de camere, care insa compenseaza prin faptul ca sunt „chic”. Au ceva aparte care atrage, fie o tema anume, fie se disting doar prin stil. Bineinteles ca preturile nu sunt unele la nivelul celorlalte hotluri mici, insa nici nu urca foarte mult.

Unul dintre cele mai cochete hoteluri de acest tip este Borgo Santo Pietro din Toscana, Italia. E un hotel de cinci stele ce pur si simplu inobileaza celebra regiune viticola italiana. Beneficiaza de un SPA si este inconjurat de o gradina superba. Are chiar si o ferma in care sunt crescute animale si cultivate legume sau fructe ce se regasesc pe mesele restaurantului propriu. Fiti siguri ca si vinul e local.

Un alt hotel interesant este Lydmar, care are avantajul ca este situat in centrul capitalei Suediei si are o cerere mai mare. Un hotel care nu are cum sa nu atraga atentia este The Toren din Amsterdam. Acesta este un hotel din secolul XVII, reconditionat. Fiecare camera are un design diferit si in unele dintre ele exista chiar si jacuzzi. Aveti toate conditiile pentru a va simti ca un rege.

hotel-boutique-amsterdam

Daca va doriti astfel de hoteluri in tari mai exotice puteti incerca Layana Resort din Thailanda sau Taveuni Resort din Insulele Fiji. Primul este construit pe una dintre plajele aurii thailandeze si se integreaza perfect in atmosfera albastra data de cer si ocean. Se pot practica numeroase sporturi de apa iar in interiorul hotelului exista si un SPA. Al doilea nu este nici el foarte diferit.

Daca vreti ceva similar, la cativa kilometri de Romania, va puteti caza la Posedonion Grand Hotel din insula greceasca Spetses. Chiar daca atmosfera e una europeana si nu e la fel de exotica precum in cazul celor doua exemple enumerate mai devreme, in acest hotel se serveste mancare asiatica iar serviciile sunt de mare clasa.

Care destinatie, dintre cele amintite mai sus, va atrage cel mai mult?