“VISUL” în Campania “Artiştii pentru artişti”

Teatrul Masca se alătură, și în acest an, Campaniei ”Artiștii pentru Artiști”, direcţionând către Fondul de Solidaritate Teatrală încasările obţinute din vânzarea biletelor la spectacolul ”VISUL”, care se va juca în data de 23 martie, la ora 19.00. Pentru această reprezentație, biletele se pot achiziționa doar de la casa de bilete a Teatrului Masca. Fiecare bilet cumpărat poate însemna nu doar un semn de reverenţă pentru munca actorilor, ci şi un ajutor concret. Sumele strânse din vânzarea de bilete se pot dona în Fondul de Solidaritate Teatrală (Cont: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei).

Campania Națională „Artiştii pentru artişti”, ajunsă la cea de-a 18-a ediție, este realizată în parteneriat cu instituţiile de teatru din Bucureşti şi din ţară, cu scopul de a veni în sprijinul oamenilor de teatru care au nevoie de ajutor, prin spectacole oferite în numele cauzei artiştilor pentru care scena rămâne o frumoasă amintire.
Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună! Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverenţă pentru munca actorilor, ci şi un imens ajutor.
Despre campania ”Artiștii pentru artiști”, citiți pe site-ul Uniter.ro.

Biletele se pot achizitiona DOAR de la casa de bilete a teatrului. Rezervari la 0733.048.516

Parteneri media: Radio România Cultural, București FM, IQool, 4arte, Yorick.ro, Teatral.ro, Bucharest City App, PRwave, Catchy.ro, Cityfemme, SensoTV, Vinsieu.ro, Ziarulmetropolis, goingout.ro, Bucharest-Quide.ro, ProBucurești