Teatrul Masca deschide o nouă Stagiune în aer liber

Teatrul Masca, instituție de cultură aflată în subordinea Primăriei Municipiului București, deschide o nouă stagiune de spectacole în aer liber, miercuri 1 mai, cu începere de la ora 15.00, în Parcul Regele Mihai I – intrarea dinspre Piața Charles de Gaulle.

Primele spectacole, bazate pe discursul teatral nonverbal vor întâmpina publicul bucureștean cu multă bucurie, voie bună, umor și muzică.

PROSTIA OMENEASCĂ, o ilustrare a celebrei povestiri omonime scrise de Ion Creangă este un spectacol remarcabil prin dinamism și muzicalitate și oferă publicului ocazia de a se întâlni cu unii dintre cei mai tineri actori ai Teatrului Masca.

NUNTA, un spectacol ce actualizează alegoric o nuntă tipic românească reia din multitudinea de obiceiuri, tradiții și cutume doar ceea ce este curat și cu sens, ceea ce aduce la suprafață simbolistica excepțională legată de acest ritual, care trebuie privită ca un adevărat patrimoniu.
Conceptul și regia ambelor spectacole sunt semnate de Mihai Mălaimare și Anca Florea.
Spectacolele din stagiunea outdoor fac parte dintr-un proiect socio-cultural amplu care are ca principal scop facilitarea accesului publicului la actul cultural, Teatrul Masca fiind promotorul teatrului de stradă în România.

Accesul publicului la eveniment este liber.

Pentru detalii și program, vizitații www.masca.ro

Parteneri media: Radio România Cultural, București FM, IQool, 4arte, Yorick.ro, Teatral.ro, Bucharest City App, PRwave, Catchy.ro, Cityfemme, SensoTV, Vinsieu.ro, Ziarulmetropolis, goingout.ro, Bucharest-Quide.ro, ProBucurești