Scufița Roșie, în regia lui Felix Alexa

Pentru prima dată în deplasare, spectacolul „Scufița Roșie” în regia lui Felix Alexa va participa la trei mari festivaluri din țară. Călătoria Scufiței Roșii începe la Iași, în cadrul celei de-a X-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr, un „eveniment cu vizibilitate, bogat, receptat ca atare în mediile de specialitate”, după cum îl descrie Oltița Cîntec, directorul festivalului. În data de 9 octombrie, la ora 11:30, veți întâlni o versiune contemporană a clasicei povești a „Scufiței Roșii”. S-ar putea să descoperiți că lupul nu este atât de fioros, și că întotdeauna trebuie să prețuim sfaturile celor mari.

În data de 14 octombrie la ora 12:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, micii spectatori din Alba-Iulia se vor bucura de povestea „Scufiței Roșii” la ediția a XII-a a Festivalului Internațional de Teatru Povești Alba Iulia care, prin denumire și prin conținut acoperă așteptările tuturor copiilor.

Ultima oprire va avea loc la Cluj în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Festivalului Internațional Puck. În data de 16 octombrie „Scufița Roșie” vă așteaptă cu două reprezentații, la orele 09:30 și 11:00 la Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj.