Rocazare – conditiile optime de cazare in regim hotelier pentru o vacanta de neuitat

Bucurestiul este locatia ce prezinta diferite avantaje atat pentru turisti, cat si pentru locuitori. Avand in vedere multudinea atractiilor turistice pe care le detine, capitala este, fara dar si poate, unul dintre cele mai vizitate orase din Romania.

Fie ca este vizitat in interes de serviciu sau doar in cadrul unei vacante, un apartament sau o garsoniera in regim hotelier in Bucuresti este serviciul la care fiecare persoana apeleaza pentru un confort sporit. Aceasta piata a luat amploare atunci cand hotelurile bucurestene aveau o mare cautare din partea turistilor si astfel ele ofereau apartamente sau garsoniere spre inchiriere cu tarife destul de ridicate.

In Bucuresti, in materie de confort sporit si stil aparte, Rocazare ocupa un loc fruntas in topul preferintelor. Apartamentele si garsonierele de la ROcazare sunt solutia optima pentru cei care cauta o locuinta pentru o perioada scurta de timp, care sa le ofere in acelasi timp intimitatea si independenta de care au nevoie.

Traiul in regim hotelier – momentul ideal pentru a experimenta ceva nou

Garsonierele si apartamentele pe care agentia le pune la dispozitia celor interesati de inchiriere sunt situate atat in zonele centrale ale Bucurestiului, cat si in zonele rezidentiale. Apartamentele pot fi de 2 sau 3 camere, ramanand la alegerea fiecaruia spatiul de care are nevoie pe toate perioada sederii. Garsonierele reprezinta si ele o alternativa practica deoarece, in esenta, reprezinta o combinatie intre o camera de hotel si confortul propriului camin. Faptul ca ofera automat intimitate, confort si independenta nu poate fi decat un plus in ceea ce priveste alegerea.

In cadrul site-ului se regaseste optiunea de cautare apartamente sau garsoniere din diferite zone ale Bucurestiului precum:

 • Piata Unirii

 • Piata Muncii

 • Bulevardul Pipera

 • Bulevardul Decebal

 • Calea Calarasi

 • Strada Delea Veche, etc.

Incarcata de povesti si multe evenimente istorice, Piata Unirii din Bucuresti are imprimata o multitudine de evenimente istorice, dar si de personalitati cunoscute ce au vizitat-o. De-a lungul timpului acest spatiu bucurestean a suferit dese schimbari a numelui: Piata Mare, Piata 8 iunie, Piata 6 septembrie si multe altele. Abia in 1960 i-a fost ales numele de Piata Unirii chiar daca in acest loc nu au avut loc evenimente legate de nici o unire. Pentru a se putea explora mai de aproape tot ce tine de evenimentele ce au avut loc acolo, o cazare in Piata Unirii Bucuresti este cel mai indicat lucru de facut.

Pentru a putea afla detalii in mai de aproape despre istoria acestui loc, ROcazare pune la dispozitia doritorilor apartamente in garsoniere in regim hotelier. COPOSU11 apartament in regim hotelier este doar un exemplu de apartament de confort sporit pe care rocazare il pune la dispozitie. Acest apartament poate gazdui pana la 6 persoane deoarece este compus din 3 camere cu design armonios, cald. Amplasat la etajul 1 al unui bloc cu 8 etaje, este unul dintre cele apreciate apartamente deoarece se afla in apropierea celor mai importante centre de interes ale capitalei.

In acest apartament se dispune de:

 • Aer conditionat

 • Frigider

 • Internet wireless

 • Masina de splat

 • Lenjerii si prosoape alte

 • TV LCD

 • Menaj saptamanal

 • Paza 24/24

Totusi, exista si alte facilitati si servicii de care dispun cei interesati precum: papuci hotelieri, vase de gatit, plita electrica, fier si masa de calcat, etc.

Tot in zona bulevardului Corneliu Coposu, exista si garsoniere in regim hotelier. Cu capacitatea de gazduire a doua persoane, aceste garsoniere sunt amenajate modern, iar intreg spatiul nu este unul inghesuit, sufocant. Garsoniera COPOSU24 este situata la cel mult 5 minute de mers pe jos de Piata Unirii, centrul comercial Unirea, de statia de metrou si nu in ultimul rand, de Centrul Vechi.

Chiar daca este vizibil mai mica decat un apartament, in garsoniera de la ROcazare se dispune de aceleasi facilitati ca si in apartamentele de la acestia. Iar ca un plus pentru cei ce opteaza pentru serviciile de la rocazare.ro, in spatele cladirii vor dispune de loc de parcare gratuit.

In functie de numarul de nopti ce se petrec in cadrul regimului hotelier se stabileste si pretul. Cu cat numarul de nopti este mai mare cu atat pretul este unul si mai satisfacator.

In cadrul site-ului se regasesc informatii ce vin in completarea celor mentionate anterior, dar si alte detalii privind serviciile pe care acestia le ofera.