Nabu Bar – Combinatie de Narghilea si Burgeri in Bucuresti

Nabu Bar este un loc super intim si relaxant care te asteapta pe bulevardul Pache Protopopescu, la numărul 97, colt cu strada Matasari. E localul in care muzica e buna, mancarea delicioasa si narghileaua excelenta. Si pentru ca totul e atat de frumos, ne-am gandit ca ar fi o idee foarte buna sa iti dam mai multe detalii despre acest loc, sa iti spunem ce ne place atat de mult la Nabu Bar si cum te poti distra.

Nabu Bar – locul unde poti sa gasesti cea mai aromata narghilea (shisha)

Nabu Bar e un local cu un aer oriental prin simplul fapt ca pot sa fumezi narghilea. Exista si cateva lucruri care fac din Nabu altceva decat unul dintre numeroasele localuri unde poti fuma narghilea. La ei poti sa fii sigur ca pentru fiecare narghilea va fi folosita o sungura aroma, astfel incat acestea sa ramana proaspete si sa nu se combine intre ele. Poti sa incerci arome noi si orientale, cum ar fi lamaie si menta sau portocala si menta.

Daca esti in cautarea unui restaurant cu narghilea Bucuresti, trebuie sa iti faci o rezervare si sa mergi la Nabu Bar.

Burgerii deliciosi ii gasesti aici

Spuneam la inceput ca Nabu Bar e locul in care muzica e buna si mancarea e delicioasa. Nu putem sa vorbim despre mancare si sa nu includem burgerii care sunt inca in trend. Un burger la Nabu Bar are un pret cuprins intre 25 si 33 de lei, iar varietatea este destul de mare. In meniu am gasit burgeri de vită, pui sau halloumi pentru cei care nu doresc carne. Toti vin alaturi de sosuri delicioase si cei mai buni cartofi prajiti. Daca nu ne credeti pe noi, cititi review-urile de pe pagina lor de Facebook. Ii gasiti cu numele NABU – Bar & Burgeri, un like e binevenit.

Muzica buna si atmosfera speciala

Muzica de aici se potriveste perfect cu specificul acestui loc. In plus, poti sa participi la super multe evenimente ce au loc la Nabu Bar. Trebuie doar sa le urmaresti activitatea pe Facebook pentru a fi la curent cu fiecare eveniment pe care il pregatesc. Atmosfera e un plus pe care trebuie sa il mentionam si noi, pentru ca ne place relaxarea din acest loc. E acel tip de spatiu cozy, unde te simti ca acasa, alaturi de prietenii tai. In plus, la etaj poti sa organizezi petreceri private, locația fiind perfecta pentru evenimente cu pana la 60 de persoane.