MAUVE – Tohani Wine Experience

Vineri, 15 septembrie, incepand cu ora 18.30, Tohani va provoaca la o experienta inedita – prima editie a evenimentului MAUVE va avea loc chiar in inima Tohaniului, pe o platforma spectaculoasa in mijlocul viei. Programul va cuprinde degustari de vin, concert de jazz, foc de tabara si un apus de soare memorabil.

Scapam pentru cateva ore de agitatia orasului, urmam Drumul Vinului si descoperim fascinanta vie de la Tohani, intinsa pe sapte dealuri insorite. Se spune ca toti cei care s-au oprit la Tohani au fost atrasi de puterea acestui loc si de pasiunea pe care o inspira oamenilor.

In mijlocul naturii, aflam impreuna istoria bogata si povestea creatiei acestor vinuri, in cadrul unor degustari speciale ale celor mai renumite vinuri Tohani. Irina Sarbu Band acompaniaza sunetul viei cu acorduri de jazz si muzica romaneasca interbelica. Iar in lumina apusului de soare si focului de tabara continuam cu mancare si vin bun!

Participarea se face pe baza de invitatie, prin inregistrare prealabila pana pe data de 9 septembrie 2017.
fascinanta lume a vinului, in cadrul primei editii MAUVE – TOHANI Wine Experience!

Din 1773, Tohaniul a atras oameni pasionati, care au iubit via, au inteles-o si i-au amplificat forta creatoare. De aici, din inima Dealului Mare, de peste 200 ani, se creeaza vinuri. De-a lungul timpului, toate vinurile au stat sub semnul pasiunii, maiestriei si al respectului pentru natura, bucurandu-se de o apreciere speciala in Romania si de o ampla recunoastere internationala. Tohani Romania – Vinuri de creatie.