„Las’ că ştim noi!” – în regia lui Şerban Puiu

După succesul pe care l-a avut prima reprezentaţie a Teatrului Elisabeta la Amfiteatrul „Mihai Eminescu” din Bucureşti, aceştia vă propun o altă comedie spumoasă, în regia lui Şerban Puiu, „Las’ că ştim noi!” sâmbătă, 22 august, de la ora 20:00.

Comedia are la bază textul lui Derek Benfield, “Flying Feathers” şi a ajuns la Teatrul Elisabeta după traducere şi adaptarea Irinei Margareta Nistor, iar scenografia este semnată de Iuliana Gherghescu. Din distribuţie fac parte actorii: Carmen Tănase, Bebe Cotimanis, Ştefan Velniciuc, Anca Dinicu, Mirela Stoian şi mulţi alţii.

Sub îndrumarea strictă a Norei Winthrop (Carmen Tănase), o fostă fermă s-a reprofilat şi a devenit o alt fel de afacere, una poate chiar mai profitabilă. Dar când Sarah (Mirela Stoian) şi Henry Potterton (Bebe Cotimanis), fratele şi sora fermierului, vin pe moşie neanunţaţi, ei bine atunci încep să sară penele, dar nu din cuibarul găinilor, ci de pe fetele din casă îmbrăcate sumar. De aici acţiunea spectacolului prinde un ritm alert, iar ţinutele şi rolurile personajelor sunt schimbate cu repeziciune de nu mai ştii cine este cine. Dar asta nu este tot, prin aşa zisa fermă se plimbă diverse personalităţi locale, care mai de care mai importante, care pretind că sunt altcineva. Aici pastorul nu este tocmai cleric, avocatul Tunnicliffe (Ştefan Velniciuc) se dă drept veterinar, iar mortul este… viu. Nu mai spunem de menajere, ele nici măcar nu au habar unde este coada vacii. Acest lanţ nesfârşit de confuzii şi încurcături super haioase vă va ţine pe culmile hohotelor de râs pe întreaga durată a spectacolului.

Pentru ca experiența hohotelor de râs să se producă în siguranță, Teatrul Elisabeta a adoptat toate măsurile de siguranţă impuse de autorităţi, cu scopul protejării spectatorilor şi a întregii echipe. Vă rugăm să respectaţi întotdeauna distanţa de cel putin 1,5m faţă de ceilalţi participanţi, să purtaţi corect masca pe toată durata evenimentelor şi să ajungeţi la sala de spectacol cu minim 45 de minute înainte de începere, pentru a evita formarea aglomeraţiei.

Aşadar, sâmbătă, 22 august, de la ora 20:00, la Amfiteatrul “Mihai Eminescu”, din strada Arhitect Hârjeu 61, Bucureşti, – comedia “Las’ că ştim noi!”.

Bilete la reprezentaţiile în aer liber pot fi achiziţionate online de pe www.TeatrulElisabeta.ro sau www.Bilet.ro, la numărul de telefon 0727 703 703, de la casa de bilete a Teatrului Elisabeta din bulevardul Regina Elisabeta 45, sau în ziua spectacolului – direct de la locaţia evenimentului. Vă reamintim că biletele achiziţionate direct de pe site-ul teatrului sunt fără comision, iar valabilitatea rezervărilor este de 96 de ore. De asemenea, vă recomandăm să consultați Regulamentul oficial de participare la spectacolele și evenimentele Teatrului Elisabeta în aer liber, disponibil pe site-ul www.TeatrulElisabeta.ro.