„Fanteziile soţului meu aproape că m-au înnebunit”, un nou spectacol marca Teatrul Elisabeta

Joi, 22 septembrie, ora 20:00, va avea loc avanpremiera comediei „Fanteziile soţului meu aproape că m-au înnebunit”, un nou spectacol marca Teatrul Elisabeta. În regia lui Şerban Puiu, comedia îi are în distribuţie pe Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Lucian Ghimişi, Mirela Stoian şi Vlad Ianuş. Evenimentul va avea loc în recent deschisa sală Luceafărul, din strada Ion Ghica nr. 3.

Teatrul Elisabeta îşi continuă misiunea de a oferi publicului bucureştean comedii de calitate şi lansează prima avanpremieră a toamnei. „Fanteziile soţului meu…” este o comedie care pune în discuţie trend-ul cărţilor de dezvoltare personală, apelând la o situaţie comică: domnul Griffin (Vasile Calofir) începe să aibă eşecuri în dormitor, motiv pentru care pune în practică sfaturile unui psihoterapeut pentru problemele în cuplu. Încercând să exploreze diverse fantezii alături de soţia sa (Alexandra Velniciuc), Griffin se trezeşte în situaţii neobişnuite, alături de personaje ciudate.

„Motivul ascuns pentru care am ales această piesă este că, în spatele unei comedii care va distra, se află un mesaj tulburător, la adresa societăţii în care trăim astăzi şi a ideologiilor care ne guvernează,” menţionează regizorul Şerban Puiu. Avându-i în distribuţie pe Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Lucian Ghimişi, Mirela Stoian şi Vlad Ianuş, noua producţie a Teatrului Elisabeta promite interpretări de excepţie, care valorifică absurdul şi comicul situaţiilor.

Avanpremiera va avea loc joi, 22 septembrie, la Sala Luceafărul (fostă Cinema Pro) din strada Ion Ghica 3, care are o capacitate de 500 de locuri şi care a fost inaugurată joi, 1 septembrie, odată cu începerea stagiunii 2022-2023 a Teatrului Elisabeta.
Detaliile şi biletele sunt disponibile pe site-ul Teatrului Elisabeta.