Eliminarea blocajelor energetice și psiho-emoționale cu ajutorul masajului Tantra

Gândurile repetitive și emoțiile negative se manifestă în organism, prin blocaje, slăbiciuni și boli. Acumulăm în corpul nostru stresul vieții moderne și traumele din trecut. Unii oameni vor simți aceste blocaje în diferite forme, cum ar fi durerea de spate, șolduri, genunchi, umeri, dar și probleme de insomnie, constipație etc… fiecare corp este unic și se exprimă diferit.

Masajul Tantra – un masaj de deblocare, eliberare
Masajul erotic Tantra este un masaj de deblocare emoțională, care permite o reorganizare profundă, atât fizică cât și psihică. În timpul masajului pot apărea punctual anumite dureri, datorită presiunii aplicate, dar dispar imediat, iar relaxarea care urmează este deosebit de eliberatoare, lăsând un sentiment de plutire și bunăstare. Corpurile fizice și subtile sunt curățate și purificate treptat, iar energia vieții poate circula din nou. Acest tip de masaj este potrivit pentru toți și este recomandat în timpul crizelor emoționale, depresiilor și momentelor dificile.

Importanța atingerii erotice
Corpul uman are o capacitate enormă sau un potențial uriaș de a experimenta plăcerea prin cele cinci simțuri: vederea, auzul, gustul, mirosul și, mai presus de toate, atingerea. Se spune că atingerea este hrană pentru minte și că experimentarea atingerii este esențială pentru dezvoltarea persoanei ca un întreg și cunoașterea stărilor de bucurie. Mulți psihologi de renume consideră că lipsa experimentării atingerii (a mângâierilor) în copilărie este una din rădăcinile care provoacă nevroze și comportamente antisociale. De fapt, o mare parte din creierul nostru acoperă senzația și departamentul tactil.

Atingerea este primul simț pe care îl dezvoltăm și primul pe care embrionul îl are în pântecele mamei. Pentru nou-născut, atingerea este primul punct de contact cu această lume nouă ciudată și se agață de căldura și confortul pielii mamei sale. Atingerea este un limbaj universal.

Eliminarea blocajelor prin masajul Tantra
Masajul te poate ajuta să te relaxezi și să explorezi domeniile senzualității și erotismului. Trezirea simțurilor unei persoane și generarea unei stări deosebite de bucurie este o artă. La un salon profesionist de masaj Tantra erotic, maseuzele te vor atinge cu gesturi amabile, delicate și iubitoare, cu respect pentru corpul tău. În Tantra, corpul uman este privit ca un întreg, în mod echilibrat, atât ​​zonele erogene ( inclusiv organele genitale), cât și restul corpului. Fiind atinși cu iubire, tandrețe, delicatețe, putem să ne constatăm stima de sine și să ne apreciem corpul. Aceste atitudini joacă un rol important pentru experimentarea unei sexualități fericite, pentru a aduce un grad profund de intimitate între doi oameni într-o relație romantică.

Mâinile experte ale maseuzei îți vor mângâia corpul, îți vor activa centrele corpului energetic și îți vor trezi energia sexuală. Lumina difuză, lumânările parfumate, muzica relaxantă, atmosfera de basm creată în salonul de masaj te translatează într-o lume magică în care te abandonezi pe deplin atingerilor realizate cu măiestrie de frumoasa maseuză, grijile și stresul sunt eliminate, toate gândurile tale negative sunt abandonate, iar tu trăiești în momentul prezent, aici și acum. Blocajele energetice și psiho-emoționale pot fi eliminate și energia orgasmică va curge prin întregul corp.
In Bucuresti, salonul Tao Erotic Massage Bucharest, de pe Calea Victoriei 85, telefon +40 742 371 651, este cel mai recomandat pentru a experimenta acest tip de masaj, erotic si spiritual in acelasi timp. Te veți simți relaxat, energizat și întinerit.