5 filme pe care sa nu le ratezi

Cauti un film bun pe care sa il vizionezi cu partenerul tau? Noi ti le propunem pe urmatoarele:
1. „Colonia” (2015): un thriller politic al carui subiect este lovitura de stat din Chile, din 1973, ocazie cu care a fost inlaturat de la putere presedintele Salvador Allende. In rolurile principale ii puteti vedea pe: Emma Watson, Daniel Bruhl, Michael Nyqvist, Julian Ovenden.

2. „Allied” (2016): un thriller romantic din a carui distributie fac parte: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Matthew Goode, Jared Harris. Actiunea se petrece in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial si a fost filmata in Londra si Insulele Canare. Aveti posibilitatea de a urmari povestea unei relatii amenintata de presiunile razboi.

3. „The Arrival” (2016): un film a carei regie este semnata de Denis Villeneuve. Ii are in distributie pe Amy Adams, Jeremy Renner etc. Multi l-au descris ca fiind „filmul anului”. O poveste de science-fiction, in care navele extraterestre apar pe pamant, iar un expert lingvist insotit si un fizician sunt responsabili pentru contactul cu extraterestrii. Va fi pace sau razboi? Filmul este o adaptare a nuvelei „The Story of Your Life” scrisa de Ted Chiang.

4. „Ice Age: The Great Egg-Scape” (2016): Asa cum se intampla in fiecare an, filmele de animatie fac parte din topurile cu cele mai bune filme. Ultimul film din saga „Ice Age”, arata adevarata teorie a formarii sistemului solar. Filmul a fost bine primit in randul publicului si, prin urmare, se afla in pozitia 13, intre filmele cu cele mai mari incasari din 2016.

5. „The Light Between Oceans” (2016): o drama romantica a carei distributie este asigurata de Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz, Anthony Hayes. Povestea unui paznic de far, Tom Sherbourne, si a sotiei sale, Isabel, care isi doresc cu disperare un copil.