Statuile mele, o nouă premieră a Teatrului Masca

Teatrul Masca vă propune două premiere în luna august și vă invită, în Amfiteatrul Teatrului Masca din Bd. Uverturii, nr. 14., la o mult așteptată revedere pentru a descoperi personajele emblematice care au prins viață pe scena teatrului nostru, de-a lungul celor 30 de ani de la înființare!

“Statuile mele” este un spectacol gală, în două părți. Partea I – Bronz, s-a jucat în weekend-ul 15-16 august, urmând ca Partea a II-a – Nisip să aibă 2 reprezentații în weekend-ul 22-23 august, începând cu ora 19:00, prima dintre ele fiind Premieră.
Amfitrionul Mihai Mălaimare vă invită la un tur ghidat al acestui muzeu viu. Primind o noua șansă la viață pe scenă, în tehnica statuii vivante, fiecare personaj va respira din nou, se va mișca și va rosti, toate acestea cu greutatea dată de materialitatea statuii, ca și cum în bronzul și nisipul din care sunt alcătuite, cineva ar fi ștanțat oarecând replicile unor personaje care au uitat să moară.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile și în baza unei rezervări în prealabil, la adresa de email: office@masca.ro

Evenimentul se desfășoară conform condițiilor impuse de legile în vigoare, astfel că purtarea măștii este obligatorie pe toată durata spectacolului, iar locurile sunt limitate în vederea respectării normelor de distanțare socială.
Vă așteptăm la teatru în aer liber pentru a rememora împreună momente și personaje inedite din repertoriul Teatrului Masca, pe care le veți cunoaște așa cum nu vi le-ați imaginat niciodată! Unele vor fi prăfuite, altele vor vorbi greoi și împleticit, toate se vor mișca încet alcătuind împreună un balet mecanic de nisip și bronz. Și toate vă vor privi adânc, greu, de departe. Ca și cum ar fi…și chiar sunt statui!

Program Teatrul Masca, 22 august- 6 septembrie
22 și 23 august, ora 19.00 – “Statuile mele”, Partea a II-a – Nisip
29 și 30 august, ora 19.00 – “Statuile mele”, Partea Partea I – Bronz
5 și 6 septembrie, ora 19.00 – “Statuile mele”, Partea a II-a – Nisip