Lara Fabian isi va promova noul album prin doua concerte in Cluj si Bucuresti

Lara Fabian, una dintre cele mai indragite artiste belgiene din toate timpurile, va reveni in Romania luna viitoare pentru a sustine doua concerte. Primul va avea loc in Cluj, pe 29 martie la Sala Polivalenta, iar urmatorul va fi sustinut la Sala Palatului din Bucuresti, pe 31 martie. Preturile sunt usor mai mari in capitala decat in Cluj si deja o categorie a fost epuizata.

Artista a venit de mai multe ori in tara noastra, sustinand concerte inclusiv in Craiova. Aproape de fiecare data biletele s-au epuizat intr-un timp foarte scurt astfel ca uneori a fost tinut un al doilea concert pentru ca Lara Fabian sa poate fi ascultata live de toti cei care au dorit.

Din punct de vedere al calitatilor sale vocale, Lara Fabian este o soprana lirica, insa genul abordat este pop, cu diverse influente din alte genuri muzicale. Timbrul vocal si notele inalte pe care le poate atinge fac din muzica acesteia un mix unic. Concertele sale degaja de fiecare data o caldura venita atat de pe scena cat si dinspre public.

In cele doua concerte de luna viitoare, artista isi va prezenta cel mai recent album, Camouflage, inregistrat in studiou inca din 2016, dar lansat in octombrie 2017. Primul extras de pe album este Growing Wings. Pe canalul de YouTube al artistei poate fi vazut videoclipul oficial al acestei piese. Pe langa aceasta piesa, pe album se mai gasesc inca 11 melodii. O parte dintre melodii sunt scrise chiar de artista. La altele a fost ajutata de Sharon Vaughn si Moh Denebi.

Din informatiile aparute in presa, Lara Fabian nu va canta doar piese de pe acest album ci si melodii precum Je t`aime sau Je suis malade. De obicei artista este deschisa cererilor venite din partea publicului. Prima melodie a aparut pe al treilea album, lansat in 1996, iar a doua pe al doilea album, lansat in 1994. Putem spune astfel ca a cantat aceste doua melodii in aproape toata cariera ei.