Departe de centru, Aproape de oameni

În data de 6 august, Teatrul Masca a început derularea proiectului Departe de centru, Aproape de oameni, constând în spectacole de teatru, muzică și dans jucate în aer liber, în Amfiteatrul lacătelor de dragoste. Nouă spectacole s-au jucat până acum, susținute de Teatrul Țăndărică, Centrul Național al Dansului București, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul Coquette, Breasla Actorilor, Teatrul InDArt, Teatrul Masca și folkiștii Marius Matache și Teddy Tuduroiu, la care au participat peste 2500 de spectatori, în condiții de siguranță.

Intră pe http://www.masca.ro/teatru/departe-de-centru-aproape-de-oameni/. Aici vei găsi programul complet al evenimentelor și link-uri către bilete. E atât de simplu!

Pentru locuitorii cartierelor Militari, Crângași, Drumul Taberei și Giulești, care au rămas sau vor fi în această perioada #acasă, pentru toți locuitorii Capitalei, care vor să petreacă o seară de spectacol sub cerul liber, savurând în același timp o înghețată sau o cafea, suita de evenimente continuă cu titluri dintre cele mai atractive.

Dacă ai fost unul dintre aceștia, cu siguranță ai fost cucerit de nivelul artistic al spectacolelor, de varietatea acestora dar și de experiența inedită a vizionării în aer liber, într-un cadru prietenos.

Manifestarea cultural artistică se adresează publicului adult, nevaccinat sau vaccinat (+16) care va avea acces în condițiile normelor sanitare purtând masca de protecție. Ținând cont de cele de mai sus, numărul maxim de spectatori este de 70 de persoane/reprezentație. În aceste condiții, vă invităm să vă grăbiți și să vă luați bilete la următoarele spectacole și să petreceți o seară (sau mai multe) cu o cafea și o înghețată ce se vor potrivi perfect cu atmosfera din curtea Teatrului Masca.

Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete a teatrului (rezervări la 0733.048.516) sau online pe mystage.ro

Vă așteptăm cu drag!

Programul evenimentelor următoare
Marți 24 august, 19.30 – Teatrul Dramaturgilor Români, “Șașe comedii ușoare pentru oameni triști”
Miercuri 25 august, 19.30 – Teatrul Dramaturgilor Români, “Nu sunt Eu”
Vineri 3 septembrie – Teatrul Excelsior, “O noapte furtunoasă”
Sâmbătă 4 septembrie, 19.30 – Teatrul Nottara, “Aici nu-i de joacă”
Duminică 5 septembrie, 19.30 – Centrul Național al Dansului București, “Less might be more, but sometimes less is just nothing”
Vineri 10 septembrie, 19.30 – Compania de teatru Breasla Actorilor, “Wanted”

* spectacole au loc în “Amfiteatrul Lacătelor de Dragoste” din curtea teatrului, Bulevardul Uverturii, 14, sector 6.

 

 

Teatrul Masca invita pe bucureșteni la o stagiune în aer liber, în “Amfiteatrul Lacătelor de dragoste” de la sediul din Cartierul Militari, ce va avea loc în perioada 1 august – 12 septembrie.

Teatru, dans şi muzică în #cartier

Evenimentul unicat reprezintă un model de implementare în Capitala României a Strategiei Culturale București 2016-2026 și este un rezultat al efortului comun, dar și un model de colaborare între teatrele aparținând Primăriei Municipiului București și cele independente, toate aceste instituții renunțând la o parte din concediul tradițional dintre stagiuni pentru a oferi bucureştenilor seri de teatru, dans și muzică.

Programul evenimentului
Vineri 6 august, 19.30 – Compania de teatru Breasla Actorilor – “Ducele”
Sâmbătă 7 august, 19.30 – Teatrul InDArt, “Întâi, sărută-mă”
Duminică 8 august, 19.30 – Centrul Național al Dansului București – “Pretend we make you happy (again)”
Joi 12 august, 19.30 – Marius Matache și Teddy Tudoroiu, Concert folk “Cartierul cu folk”
Vineri 13 august, 19.30  – Teatrul Arte dell’Anima – “Referințele la Dali mă excită”
Sâmbătă 14 august, 19.30 – Teatrul Coquette, “Ursul”
Duminică 15 august, 19.30 – Compania de teatru Breasla Actorilor, “Mersul trenurilor”
Vineri 20 august, 19.30 – Teatrul Masca, “București Livrator”
Sâmbătă 21 august, 19.30 – Teatrul Arte dell’Anima, “Spectacol de improvizație – Improfix”
Duminică 22 august, 19.30 – Teatrul Țăndărică, “Regele moare” (spectacol pentru adulți)
Marți 24 august, 19.30 – Teatrul Dramaturgilor Români, “Șase comedii ușoare pentru oameni triști”
Miercuri 25 august, 19.30 – Teatrul Dramaturgilor Români, “Nu sunt Eu”
Vineri 3 septembrie – Teatrul Excelsior, “O noapte furtunoasă”
Sâmbătă 4 septembrie, 19.30 – Teatrul Nottara, “Aici nu-i de joacă”
Duminică 5 septembrie, 19.30 – Centrul Național al Dansului București, “Less might be more, but sometimes less is just nothing”
Vineri 10 septembrie, 19.30 – Compania de teatru Breasla Actorilor, “Wanted”
Duminică 12 septembrie, 19.30 – Teatrul InDArt, “Lasă-mă să am grijă de tine”

“Departe de centru, Aproape de oameni” este un proiect inițiat de Teatrul  Masca care își propune să ofere locuitorilor din cartierele dormitor aflate în proximitatea sediului nostru (Militari, Crângași, Drumul Taberei și Giulești) șansa de a vedea, într-un cadru prietenos și fără a trebui să se ducă până în centru, o suită de spectacole prezentate de o parte a instituțiilor culturale bucureștene, atât cele subvenționate de PMB, cât și cele independente sau subvenționate de Ministerul Culturii: Teatrul Dramaturgilor Români, Teatrul Nottara, Teatrul Excelsior, Teatrul Țăndărică, Centrul Național al Dansului București, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul Coquette, Breasla Actorilor, Teatrul InDArt, Teatrul Masca și folkiștii Marius Matache și Teddy Tudoroiu.

 

Manifestarea cultural artistică se adresează publicului adult, nevaccinat sau vaccinat (+16) care va avea acces în condițiile normelor sanitare purtând masca de protecție. Ținând cont de cele de mai sus, numărul maxim de spectatori este de 70 de persoane/reprezentație. În aceste condiții, vă invităm să vă grăbiți și să vă luați bilete la cele 17 spectacole și să petreceți o seară cu teatru (sau mai multe) cu o cafea și o înghețată ce se vor potrivi perfect cu atmosfera din curtea Teatrului Masca.

Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete a teatrului (rezervări și informații la 0733.048.516) sau online (pe mystage.ro sau pe paginile web ale participanților).

*Cu excepția reprezentației Teatrului Țăndărică din 22 august, care se va juca în Sala Teatrului Masca, toate celelalte spectacole au loc în “Amfiteatrul Lacătelor de Dragoste” din curtea teatrului, Bulevardul Uverturii, 14, sector 6.