Ce fel de costume de baie sunt la moda anul acesta?

Intotdeauna, apropierea concediilor aduce cu sine o precipitare in pregatirea vacantelor, iar una dintre problemele cele mai spinoase, dar si placute, este alegerea costumului de baie ideal pentru conformatia noastra.

Perfectiunea nu exista, ce-i drept, dar apropierea de ea este la indemana oricarei persoane care are bun gust si rabdare sa caute prin multitudinea de oferte care inunda piata in ultima perioada de timp. Daca esti o persoana care iubeste sa se imbrace in trend, trebuie sa schimbi costumul de baie (aproape) anual. Mai jos iti vom prezenta recomandarile noastre in privinta modelelor pe care trebuie sa le achizitionezi anul acesta.

Anul acesta aduce o noutate in ceea ce priveste costumele de baie din doua bucati, la moda fiind cele din imprimeuri sau culori diferite. Probabil ca e inutil sa va sfatuim ca, indiferent de cat de diferite ar fi, culorile trebuie sa fie complementare pentru a avea o imagine armonioasa coloristic.

Personal pot spune ca le agreez mai mult pe cele cu imprimeuri oarecum diferite dar in aceeasi gama de culoare, precum cel de la inceputul articolului.

Exemple de costum de baie cu imprimeuri diferite pe cele doua piese, dar in aceeasi gama de culoare, puteti gasi in majoritatea magazinelor online romanesti.

Costumele de baie cu efect push up sunt la fel de cautate ca intotdeauna, datorita efectului care le da numele, extrem de apreciat de sexul masculin, cand este purtat de cel feminin. La fel, in magazilele online exista o oferta larga, valabila pentru anul 2018.

Tot in 2018 mai sunt la moda si costumele de baie intregi, despre care puteti citi mai multe si care au avantaje multiple in anumite cazuri. Acest tip de costum de baie reuseste sa acopere micile imperfectiuni din zona taliei, datorate ciocolatei sau altor dulciuri consumate in exces.

Mie mi-au placut intotdeauna, foarte mult, modelele stil oarecum semi-intreg, care acopera doar burtica, lasand lateralele dezgolite. In felul acesta, talia dobandeste aspectul de amfora, chiar in conditii nu tocmai optime de greutate. Majoritatea modelelor au si un pret foarte accesibil zilele acestea, fiind in general la promotie de extrasezon.

Ce-i drept, sezonul de vara inca nu este in toi, perioada concediilor inca nu a inceput, dar cine n-are un costum de baie la moda, sa si-l cumpere, fiindca acum este perioada in care il poti alege pe indelete, profitand de preturi rezonabile!

Unde gasiti o multitudine de costume de baie 2018? Raspunsul este foarte simplu: aproape oriunde. Putine sunt magazinele online cu haine care nu au si sectiune dedicata costumelor de baie, asa ca  nu va va fi greu sa gasiti un magazin cu o selectie variata de modele, printre care si cele prezentate mai sus si recomandate de noi.

Sa aveti inspiratie la alegeri si concediu superb, in vara!