Tendinte 2020 – inspirati-va pentru a sti ce sa includeti in decorul nuntii, inclusiv la sedinta foto

Sa privim spre tendintele acestui an in materie de nunti. Se pare ca stilul traditional al acestor evenimente este tot mai rar intalnit, in schimb apar noi trenduri si mai ales cele inspirate de tot ce e modern. Mirii anului 2020 au optiuni interesante dintre care sa aleaga, inspirandu- se pentru ca decorul nuntii si cel al sedintei foto sa fie unul de vis.

Trecem in revista cateva dintre trendurile anuntate pentru acest an, ce urmeaza sa delecteze pe cei care vor participa si la primele targuri de profil:

Decor supradimensionat

Anul acesta se poarta opulenta. Atentie, nu exagerarea, insa in mod cert este de preferat ca decorul nuntii sa surprinda cu elemente deloc minimaliste sau delicate. Spre exemplu rafale de fum inca de la receptie, artificii, baloane foarte mari sau arcade de flori supradimensionate, cu lumini gigant in decor pot fi cateva idei. Pe cat de de spectaculos va fi totul, aceste cadre trebuie numaidecat imortalizate, asadar ca parte din albumul foto dorit ar trebui sa mentionati fotografului cu care veti colabora despre acest plan.

Ceva total diferit

Cum astfel de evenimente sunt in principiu despre aceeasi poveste, a uniunii intre doua persoane, a formarii unei familii, este despre dragoste bineinteles, orice cuplu de miri isi doreste sa iasa cu ceva in evidenta. Asadar va cauta prin elemente de decor spre exemplu, sa vina cu o varianta altfel. In ton cu tendintele din acest an vorbim despre originalitate, despre alte metode de entertainment, de cabine foto, de GIF-uri, de mozaic foto.

Fotografii profesionisti au tot felul de variante pentru ca sedinta foto si implicit rezultatul, albumul de nunta, sa nu fie plictisitor. Vor opta pentru ca amintirile pentru eternitate sa fie realizate cu ajutorul tehnologiei, caci aceasta influenta nu poate nicicum sa fie negata sau subestimata si minimalizata. In functie de preferintele fiecaruia si de buget vor putea fi alese filmarile cu drone, proiectii interesante, cabine foto digitale cum sunt cele cu ecran interactiv.

Pentru doritori, jadoris.com intampina cu solutii moderne si abordari pe masura pe cei care urmeaza sa isi uneasca destinele si fac din asta un motiv de sarbatoare grandioasa. Trebuie spus ca nu se va tine cont neaparat de distante, cuplul de fotografi Jadoris fiind disponibil, in functie de agenda, la deplasari in tara.

Nunta eco, simplista si fara prea multe rigori clasice

Printre tendintele tot mai vocale se regaseste si stilul eco. Daca sunteti fani ai solutiilor de acest gen ca stil de viata mai intai de toate, iata ca nunta organizata dupa aceste principii este de mare efect. Altfel spus, oamenii cu mintea deschisa apreciaza nunta relaxata si care nu se supune acelorasi rigori clasice.

Idei: bufet suedez pentru a nu favoriza risipa, cocktail bar in loc de diverse sticle de bautura asezate pe masa, din aceleasi motive, cat mai multe preparate locale, ingrediente organice, naturale. In materie de decoratiuni, ideea de eco poate fi asociata cu florile criogenate pentru a inlocui pe cele naturale.

Asadar nu in sensul de a anula ceea ce implica un eveniment de tip nunta, insa pentru a aduce un aer de nou si modern, de a initia si alte traditii, mirii anului 2020 pot fi mai mult ca oricand de degustari de vin in cadrul nuntii sau de meniuri personalizate, spre exemplu.

Alte idei inovatoare

O nunta planificata in stil modern trebuie sa continue astfel. Asadar va puteti gandi la iluminat special pentru ca una din tendinte anul acesta pune un mare accent pe acest aspect. Mai ales pentru o nunta ce se desfasoara afara este de preferat sa mizati pe un iluminat care seteaza atmosfera si starea de spirit a tuturor invitatilor.

Tinutele degajate, torturile nonconformiste sunt de asemenea parte din reteta unei nunti de succes in 2020. Desigur, oricare dintre acestea se vor alege astfel incat sa corespunda cu personalitatea mirilor. Fotografii pentru astfel de evenimente insotesc totusi mirii asa cum ne-am obisnuit sa vedem. Chiar daca nu mai sunt in prim plan implicit pregatirile traditionale, asta nu inseamna ca emotia si cum decurge acea zi nu sunt momente de capturat in fotografii memorabile.