„Despre dragoste, cu ură”, pe scena Teatrului Elisabeta

O nouă comedie, în regia Taniei Popa
Duminică, 15 mai, va avea loc avanpremiera comediei „Despre dragoste, cu ură” pe scena Teatrului Elisabeta. Spectacolul îi aduce împreună pe aceeaşi scenă pe Cristi Iacob, Tania Popa, Andreas Petrescu şi Aura Călăraşu.

Piesa este semnată de Andreas Petrescu, iar regia – de Tania Popa. Cei doi au colaborat din nou, după succesul comediei „Ghici cine te sună?!”, aducându-i în premieră pe scena Teatrului Elisabeta pe Cristi Iacob şi Aura Călăraşu. Spectacolul „Despre dragoste…” este a treia premieră a Teatrului Elisabeta din această stagiune.

„Despre dragoste, cu ură” spune povestea cuplurilor în care comunicarea lipseşte, fiind înlocuită de certuri, neînţelegeri şi secrete bine ascunse. Patru prieteni se întâlnesc pentru a lua cina împreună şi ajung să afle adevărul unul despre celălalt. În timp ce Mary este convinsă că Charlie s-a plictisit de ea, Arthur e convins că are o relaţie perfectă cu Corina. Însă, viaţa este plină de surprize şi umor.

Avanpremiera „Despre dragoste, cu ură” va avea loc duminică, 15 mai, de la ora 16:00, la Teatrul Elisabeta. Biletele sunt disponibile pe www.TeatrulElisabeta.ro