DEMNITATE, in regia autorului Ignasi Vidal

PREMIERA – Sambata, 30 septembrie, ora 20:00, la Cinema Pro

Dupa succesul fulminant in Spania si mai multe tari din America Latina, spectacolul Demnitate ajunge si la Bucuresti in regia autorului – Ignasi Vidal – cu o distributie de zile mari: MARIUS MANOLE si SERBAN PAVLU.

Demnitate este un THRILLER PASIONANT DESPRE PRIETENIE, AMBITIE POLITICA SI LOIALITATE.

„Este foarte greu de impacat si politica si morala.” – Francis Bacon

In Demnitate, Ignasi Vidal vorbeste despre lupta pentru putere in cadrul partidelor, despre vocatia si ambitiile liderilor lor si despre cat de usor este că functionarii să fie manipulati si corupti atunci cand nu se realizează totul cu o transparentă absolută. El ne arată diferenta intre ceea ce se vede la TV si in alte media si ceea ce se intamplă, de fapt, in spatele usilor inchise de la birourile politicienilor.

Protagonistii (Marius Manole si Serban Pavlu) trebuie să decidă intr-un moment critic in viata lor, ce este mai important pentru ei. Loialitatea fată de prieten, sau demnitatea individuală?

Ce să trădeze – prietenul care i-a insotit pană in acel moment sau ideea care a stat la baza celor mai adanci convingeri ale lor?

”Vidal știe cum să construiască atmosfere și jonglează cu ușurință cu tensiunea. […] O piesă cu accesibilitate largă și care are multe de a face cu ceea ce se întâmplă cu noi. Pentru a reflecta și a te simți implicat. ”
– El Espectador Compulsivo (Argentina)

Unde se joaca: in sala recent renovata din cadrul Cinema Pro (str. Ion Ghica nr. 3, in centrul vechi, vizavi de spitalul Coltea, in zona Pietei Universitatii).

www.Avangardia.ro/Demnitate