Campionatul Corporatist de Tenis de Masa, editia a V-a

Federatia Romana de Sport Corporatist a dat startul inscrierilor pentru editia a V-a a Campionatului Corporatist de Tenis de Masa.

Competitia se va desfasura in lunile noiembrie si decembrie 2018, incepand cu data de 5 noiembrie. Meciurile se vor disputa la Top Tenis Arena, in complexul SEMA Parc. Tragerea la sorti se va transmite live pe www.corporatesport.tv

Evenimentul se adreseaza exclusiv angajatilor din companii care doresc sa participe intr-o competitie sportiva organizata la un nivel profesionist. Federatia Romana de Sport Corporatist va asigura un arbitraj profesionist, ambulanta cu personal medical de specialitate pe toata durata turneului la sala si premii in valoare de 4200 de lei pentru echipele castigatoare.

A patra editie a fost castigata de Catena Racing Team

Federatia Romana de Sport Corporatist incurajeaza angajatii companiilor din Romania, prin programele sportive pe care le desfasoara, sa urmeze un stil de viata sanatos. Incepand cu anul 2010, in cadrul evenimentelor organizate de noi au luat parte peste 200 de companii si aproximativ 8000 de concurenti, toti angajati ai companiilor participante.